dilluns, 21 de juliol del 2008

Una de freda i una de calenta!

Ahir va ser un dia estrany!
Un parell d’enganxades entre l'Iliusha i l'Oriol que l'Iliusha va resoldre a cops, em van treure de polleguera. Em sap molt greu i em fa mal quan l'Oriol pateix, i està patint força aquests dies. I a mi, em costa mantenir la calma. L' Ilda em diu que he de tenir més paciència, però ja em costa amb els meus fills...
Al migdia, dinar familiar a casa els pares de l'Ilda. Avui és l’aniversari de la meva sogra. El germà de l'Ilda , que acaba de venir de Suïssa a passar uns dies, ha portat un regalet pels 3 nens. L'Iliusha ha estat la mar de feliç amb el cotxe que li han regalat.
Però, al vespre, al arribar a casa, el cotxe ha caigut fatalment a terra i s'ha trencat!
El que podia haver desencadenat una crisi, ha desencadenat una reacció genial:
L'Iliusha s'ha quedat absolutament parat i fotut, sense saber que fer. L'Oriol ha dit "Oh!, segur que està molt disgustat perquè li havia fet molta il·lusió! L'Ilda li ha suggerit que potser li podria regalar un cotxe dels seus. Ràpidament l'Oriol ha anat a la seva habitació i de la caixa del seus cotxes n'ha tret un per regalar-li a l'Iliusha. "No vull que estigui trist! vull que estigui molt bé entre nosaltres. M'agrada que hagi vingut." ha dit l'Oriol mentre li regalava el cotxe.Després, espontàniament l'Oriol li ha fet un petó i l'Iliusha li ha tornat un altre.
Han anat tots dos cap a l’habitació a jugar junts, i 5 minuts més tard, l'Oriol ha sortit tot content dient: "m'ha fet una abraçada".

1 comentari:

Germán ha dit...

Que guay!!!
Teniu el do de emocionar amb les vostres experiències.
Gràcies per compartir-les amb nosaltres.