dimecres, 23 de juliol del 2008

JA QUEDEN POCS DIES!!!!


Què tal famílies?


Ja queden poquets dies per compartit amb els nens acollits. Jo no sé a vosaltres, però aquest any el temps ha passat volant. I a la vegada ens dona la sensació que no hem aprofitat prou l'estada de la Nàstia.


Ella aquest any ha aprés molt català. Construeix frases amb facilitat i pràcticament sempre ens entén. També ha guanyat en seguretat, la veiem molt integrada i es fa amb tothom.


Avuí ens ha dit que li agradaría que anessim a Bielorússia, a casa seva, a conèixer els seus pares i la seva germana. A nosaltres també ens agradaría, però hem d'esperar, primer, a que els nens siguin una miqueta més grans i, segon, a que ella domini bé el llenguatge i així poder fer-nos de traductora amb la seva família.


Qui l'heu tractada sabeu que és una nena molt carinyosa. Sempre té un petó que regalar-te a qualsevol hora, en qualsevol moment i a tothom.


Quan marxi, la trobarem tots a faltar i esperarem a que arribi el proper any, amb més il·lusió si cal.


La veritat és que el més de juliol a Gelida és diferent gràcies als nens, es viu de forma diferent, coincidim les famílies, ens trobem a la plaça o la piscina, compartim les experiències, fem sortides conjuntes....no sé, nosaltres estem disfrutant molt de tot plegat.


Una abraçada a tots.


Germán.