dimarts, 1 de juliol del 2008

JA FA 3 DIES QUE NO PLORO!!!

Aixi és.
Despres de 2 dies amb dificultats d'intengració, anyorant-se de la seva familia, plorant....avuí, a la piscina m'ha dit que estava molt contenta i que feia 3 dies que no plorava, que estava contenta i que Gemma era OK. Estic convençut que la Katia ha posat molt de la seva part, i que la Katia (monitora) ha treballat per ajudar-la a entendre el per qué estava aquí i ajudant amb la seva comunicació; però el cert és que vull treure'm el barret per la Gemma, el Jose, la Paula, la Berta i l'Armand, que han estat al 100% amb ella fent-li costat, buscant el seu confort, ajudant-la en els pitjors moments i sobretot no tirant mai la tovallola.
Sent conscients de les dificultats mostrades per part de la nena, la Gemma i el Jose van voler acollir-la amb la seva família. Han viscut moments millors i pitjors però la satisfació actual es reflexa a les cares, tant de la família com de la nena.
En nom de l'Associació vull agraïr la vostra implicació, la vostra aportació vital i generositat i sobretot la vostra SOLIDARITAT.
Gràcies.

1 comentari:

Pere. ha dit...

Ja ho a dit en Germán, peró us felicito per la tasca feta, tant a la família com a la Katia ( monitora ), i per descontat, a la Katia ( nena ) per superar els critics moments. Desitjo que acabi molt feliç i que l'any vinent vulgui tornar a repetir la experiencia amb vosaltres.