dimarts, 13 de juliol del 2010

Ja en som més!

Hola a tots i a totes!

És el primer any que ens hem apuntat a aquesta experiència . La mateixa que vau decidir un dia tots vosaltres. No sé per quin motiu cadascú ho ha fet, però per nosaltres està resultant ser molt més enriquidor del què ens haviem plantejat en un principi ...

De 2 hem passat a ser 3 !!! Com ja sabeu, nosaltres no tenim fills i el fet de fer aquest pas, ens ha variat força la nostra rutina diària així com la nostra agenda d'activitats però estem vivint aquesta experiència al 100%, dia a dia i segon a segon des del moment que la vam veure a l'aeoroport i vam adonar-nos que estava totalment entregada a nosaltres... Allà , el nostre dia a dia va variar per ser ella el nostre centre d'atenció, i és que la INA s'ho mereix...És una nena increíble, amb una força interior sorprenent, en disposició de fer somriure a qui l'envolta i amb unes ganes inmenses de ser NENA .


A hores d'ara , la possibilitat d'aquest viatge ja li ha resultat positiu i és que amb tot el seguiment de visites que se li estan fent, haurà pogut resoldre problemes que segurament no hauria tingut tan fàcil en el seu País. A més a més, està tenint la referència d'una estructura familiar , una alimentació saludable, uns hàbits , uns estímuls externs positius i amor pels quatre costats!!! i és que tots 3 ens estem enriquint moltíssim amb tot plegat.

Donar-vos gràcies altre cop a qui ens heu facilitat les coses i dir-vos que ens fa il.lusió poder compartir-ho amb vosaltres en aquest blog que no s'hauria de deixar a l'oblit.

Fins la pròxima, ja que compartirem molt més.


La meva habitació és plena de papallones.M'encanta!










La revetlla de St Joan . Quin soroll !!!!









1r dia de platja, però no l'últim...



M'encanta menjar i també fer puzzles.




Dia de cine; SHREK en 3D. Uaaaaaaau !



Jo sóc de cucurutxu...i tú?



M'agrada passar-ho bé i ajudar a casa... Sóc un sol.





3 comentaris:

Germán ha dit...

És satisfactori veure que l'experiència d'acollir resulta tant possitiva pel Joan i la Laura.
No sempre ha estat així, i tots coneixem alguns exemples.
De ben segur que els mèrits no són mai exclussius del nen/a acollit, sinò que bona culpa en teniu també vosaltres.
Que gaudiu de l'experiència, tant com ella ho està fent!!!
Felicitats.

Jordi Rosell ha dit...

Ben vinguts al club de les acollides i a aquest bloc que ens permet verbalitzar aquestes experiéncies tan intenses, sobretot el primer any. Sort!

Jordi Rosell ha dit...

Estic molt contenta que tot us estigui anant tan bé. La veritat és que l'Ina és una nena encantadora i se la veu molt feliç aquests dies! Segur que no oblidarà mai aquestes vacances!

Ilda