diumenge, 18 de juliol del 2010

El vas mig buit...

Les coses es poden veure de dues maneres: Positiva i negativament. Nosaltres ara veiem que això s'acaba i no tenim ganes que arribi al seu final... Mentrestant, continuem com des del primer dia, aprofitant el temps que tenim... (esperem poder tenir suficient temps per recuperar forces durant l'agost...)

Ahir, vam fer una excursioneta cap al ZOO i és que a la Ina li encanten els documentals d'animals així que teniem la diversió assegurada: Va tocar cabretes, un conill nan, una cobaya, una vaca...Va muntar un poni, va disfrutar de l'espectacle dels dofins...però el què més li va fer gràcia va ser quan els ximpanzés, en un atac de ràbia, ens van ben remullar... Quin riure...

Ahir ,també, va ser el 1r dia que vam sortir a fer una copa al vespre (iuju! ) mentres disfrutavem de l'actuació de l'esbart dansaire Gelidenc... i també va aguantar estoicament.

Avui hem matinat per anar a fer la despedida de la platja perquè no tenim cap més ocasió per retornar-hi...(agenda full ) i ha estat un èxit. Els manguitos han funcionat de maravella!

Per ella, tot és un món i quin món es mereix...sinó aquest i molt més.

Per ara, ens despedim amb un petó i una forta abraçada!

Joan, Laura i la "sirenita " del mar ;-)





1 comentari:

Jordi Rosell ha dit...

Genial com ho esteu vivint i com ens ho expliqueu! La Ina ben segur que està passant uns dies inoblidables.
És increïble però això ja s'acaba! falten 8 dies!