diumenge, 19 d’abril del 2009

Sopar de germanor. 25 - 04 -09







1 comentari:

carme ha dit...

Desprès de tot un any de preparacions, el passat 22 de juny va arribar el gran dia. Tots estàvem nerviosos, fins i tot els mes petits que corrien per totarreu i s'enfilaven a la barana per veure millor, hi érem tots i a primera fila!!!
Van ser un parell d'hores de comentaris, arribaran molt cansats! Hauran tingut problemes? .. Un munt de sentiments barrejats. D'il•lusió pels retrobaments, d'incertesa pels pares que fan el seu primer acolliment.. I finalment van aparèixer els 27 nens i les dues monitores. A les que se'ls hi ha d'agrair l'esforç que fan, i el somriure que duien, és molta responsabilitat la que tenen! No crec que sigui fàcil controlar tanta canalla nerviosa i tot un dia! i mes fent una escala de 6 hores.
Realment va ser molt emocionant, des d'aquí us vull dir que tots els pares sou molt valents, accepteu ca un nen/nena al que cuidareu i estimareu com si fos vostre. Ells formaran part de la vostra família durant un temps, i per molts entrebancs, problemes i incerteses que us trobeu sempre porteu un somriure.
Després de les enormes abraçades, els petons i alguna que altra llàgrima, vem anar marxant. Era tard i tots, ells els primers, necessitaven descansar del viatge i de tantes emocions!
I ara a gaudir de l’estiu, a batallar-vos perquè mengin; a intentar que es trobin com a casa seva, a fer les visites al dentista, al pediatre; a buscar roba que els hi vagi be, a posar pau entre els germans, a consolar-los quan s’anyoren, a compartir les sortides amb la resta de famílies, .... En definitiva donar el millor de vosaltres!